Avaliações de Hiro Sushi Amstelveen

Avaliações recentes

5.0
Mirella
12 julho 2024

Vandaag voor het eerst besteld bij Hiro Sushi, zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Bezorging was super snel, bezorger heel vriendelijk. Dat wordt zeker vaker bestellen.

Gürbüz Salman
11 julho 2024

High quality, best service…

Lyd
5 julho 2024

Altijd vers en heerlijke sushi, makkelijk via de app te bestellen. Klantvriendelijk.

Julia
5 julho 2024

Ontzettend lekker gegeten. Eten was op aangegeven tijd klaar bij het afhalen, en erg vriendelijk personeel.

Juan Plijnaar
4 julho 2024

Combo 6 menu echt heerlijk😊

Any
29 junho 2024

Doorgaans altijd in orde, maar bij deze bestelling geen wasabi, gember, sojasaus en eetstokjes ontvangen. Jammer.

Reacção a Hiro Sushi

Beste Any, Sorry voor het ongemak!😔

Goldy
28 junho 2024

Super lekkere sushi, de gyoza was ook heel lekker, alles zag er prachtig uit en smaakte vers! Snel weer bestellen!

Tamara
27 junho 2024

Ik haal hier graag ons eten. Aanrader!

Karin
27 junho 2024

Heerlijke vega pokebowl, rijk gevuld met ingrediënten

Heidi
25 junho 2024

Good and fast as always

Luciano
21 junho 2024

Kort gezegd de beste sushi in de regio! Snel klaar en mega vers!

Juan Plijnaar
20 junho 2024

A little more soya sauce 😊

Anoniem
14 junho 2024

Lekkere verse sushi

Frank
9 junho 2024

Was half uur later dan gevraagd, werd wel gebeld om dit te melden

Marijn de Wijs
6 junho 2024

De bezorging was prima en heerlijk gegeten!

Iris toez
6 junho 2024

Sushi was lekker kwam alleen door de bezorging niet goed aan. Alles lag door elkaar.

Jose
3 junho 2024

Heerlijk en super verse sushi. Zelf afgehaald. Prijzig maar goede kwaliteit en dat is zeker ook wat waard

Amin
2 junho 2024

Heerlijke Grote Poke bowls. Vriendelijk personeel!

Gurbuz Salman
31 maio 2024

Always adding new tastes to the menu. Enjoy

M
30 maio 2024

Never disappoints! Delicious and fresh!

Emelie
24 maio 2024

Pokebowl was erg lekker, we hadden gevraagd om extra zalm en dat was ook zeker aanwezig. Verder waren alle ingrediënten erg vers en lekker knapperig. Erg van genoten!

Kavita
22 maio 2024

Amazing sushi and superfriendly staff. I was running late for my appointment and requested if they could make my order ready in 20 min. They started right away and completed the order in 15 min!

Gürbüz Salman
21 maio 2024

The best

Peter Post
20 maio 2024

Heel goed, bak is ook goed gevuld, daar hou ik van

X
18 maio 2024

We hadden besteld "zsm" maar het duurde toch langer dan een uur. De kwaliteit was, zoals gebruikelijk, wel weer heel goed, dus toch genoten!

Lou
12 maio 2024

Heerlijk vers altijd!

H
11 maio 2024

Heerlijk gegeten weer en supersnelle levering!

Nick
4 maio 2024

Top!

Lyd
30 abril 2024

Snelle service. Super verse sushi, vriendelijk personeel. Tot de volgende keer.

Lies
28 abril 2024
Lienke
27 abril 2024

Kraakvers! Echt goed

Marlies
20 abril 2024

Heerlijk verse spullen, mooie happen en op tijd bezorgd. Heel fijn!

W.J.Terpstra
19 abril 2024

Tevreden!

Fanny
18 abril 2024

Heerlijk smaakvol vooral de crispyrolls Harde werkers die kwaliteit leveren

Karin de Goede
18 abril 2024

Oh het was weer zoooo lekker!!!!

Steven
15 abril 2024

Heb een bestelling voor ophalen gedaan. Ging makkel en snel. Heerlijk genoten hoor, ideaal!

m. soet
14 abril 2024

goede website, vlotte bezorging en hele lekkere sushi. Wat kan ik nog meer wensen?

Hana
11 abril 2024

Wij zijn fan van de avocado dragon roll en de ebi tempura roll, heerlijk vers dat proef je meteen geen droge rijst en lekker royaal met de avocado en saus en heerlijk op juiste temperatuur geleverd 🤩

Maja
4 abril 2024

Snel bezorgd en heerlijk geluncht. Net als andere keren. Jammer dat de bezorger/kok zijn handschoenen waar hij eten mee maakt nog aan had tijdens de bezorging.

Sylvia
2 abril 2024

Royale porties, vers en op tijd bezorgd op een vriendelijke wijze.

D.J. Varkevisser
1 abril 2024
Hans Visser
31 março 2024

De lekkerste sushi in deze omgeving. Heeeeeerlijk!!!

Philip
30 março 2024

Superlekkere sushi, echt heerlijk. Alleen de yakitori misschien beetje taai,.

Lies
30 março 2024

Heerlijk!

Gürbüz Salman
28 março 2024
Marina
26 março 2024
Marina
25 março 2024

As always great service with fast delivery and amazing food! Thank you Hiro Team!

W.J.Terpstra
17 março 2024

Dik tevreden!

Frank van Mourik
17 março 2024
Luuk
17 março 2024

Yakatori en garnalen helaas al koud bij bezorging. Zaten eerst in aluminiumfolie nu in oapier. Wellicht toch weer folie gebruiken.

M de Wijs
16 março 2024

Bezorging prima en heerlijk gegeten.

E.Ernst
15 março 2024

Het eten was lekker maar helaas waren de warmen maaltijden bijna koud.

Haska
14 março 2024
Bechir
9 março 2024
Marlies
9 março 2024

De sushi was heerlijk, vers, mooi gepresenteerd en de warme gerechten goed warm. Voldoende gember, wasabi en soja. Helaas was de yakitori niet helemaal gaar.

Frank
9 março 2024

Erg goed En bezorging mooi op tijd (15 minuten na geplande tijdstip vind ik op vrijdagavond gewoon goed!)

Anna
6 março 2024

Jammer dat er geen sojasaus, gember en wasabi bij zat. Gelukkig had ik nog wat van vorige bestelling, maar als jullie op je site zetten dat dat er gratis bij komt verwacht ik dat ook. Als je het apart moet bestellen moet je dat aangeven :(

Reacção a Hiro Sushi

Beste Anna, het erg spijt me!

Chu-Chin Hsu
6 março 2024
Linda
3 março 2024
Nina
2 março 2024

altijd goede kwaliteit sushi en pokebowls en altijd optijd bezorgd, niks op aan te merken! :)

Gürbüz Salman
1 março 2024

Hiro Sushi… what else?

Frank van Mourik
1 março 2024

ondanks acties en dus waarschijnlijk drukte, toch aflevering op tijd en zoals gewoonlijk erg lekker!

Karin de Goede
29 fevereiro 2024

Het is en blijft al jaren de beste 👊🏻👊🏻💗💗

Gürbüz Salman
28 fevereiro 2024

Always the best food, best service. Thanks

Lies
27 fevereiro 2024
Rosanna
14 fevereiro 2024

Hele goede prijs kwaliteit verhouding en verse vis.

H. Nibte
8 fevereiro 2024

De bezorging ging vorige keer niet goed en waardoor we nu korting hebben gekregen. Zowel het eten als de bezorging was deze keer uitstekend.

Bechir
6 fevereiro 2024

Is a bite expensive but the food was so tasty , fast delivery a.d nice packing

Sylvia
1 fevereiro 2024

Klantvriendelijk

Karin de Goede
1 fevereiro 2024

Het was weer zooo lekker!!!!

Lyd
25 janeiro 2024

Altijd goede service en heerlijke gerechten.

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel lyd

Tamara
25 janeiro 2024

Lekker eten en vriendelijke mensen

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel Tamara!!!

René Bruijstens
21 janeiro 2024

Uitstekende kwaliteit - heerlijke Sushi en goede service

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel René

Karin de Goede
18 janeiro 2024

Allemaal nieuwe dingen op de kaart en super lekker!!! Het was weer top!!!

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel Karin!!!

Marieke
15 janeiro 2024

17.15 besteld met gewenste bezorgtijd 19.15. Helaas pas 19.50 bezorgd. Om 19.30 lieten ze weten dat het alweer klaar stond, maar er geen bezorger was. Gelukkig heeft dat de kwaliteit niet verslechterd, beste sushi ooit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Hiro Sushi

Beste Marieke, Hartelijk dank voor uw tevredenheid over onze sushi, Het spijt ons, want de bezorging was niet op tijd. We hebben veel nieuwe sushi producten en maaltijden Aziatische wok. wij hebben het erg druk, Ook hebben wij gemerkt dat de bezorgtijden van etenswaren niet op tijd geleverd kunnen worden, Wij hebben aanpassingen gedaan, In de toekomst zullen we meer medewerkers.

Linda
8 janeiro 2024

Eten was erg goed en lekker, echter als je een bepaalde tijd afspreekt en een uur later nog niets ontvangen hebt, is het misschien beter als restaurant zijnde , om een telefoontje te geven aan de klant dat het druk is en later wordt. Dan weet de klant waar hij, zij, aan toe is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel Linda en bedankt voor uw beoordeling, Ik heb met mijn team gecommuniceerd, we zullen ons nog Best gaan doen.

Karin de Goede
6 janeiro 2024

Zoooo lekker weer!!!!

Reacção a Hiro Sushi

Bedankt voor de mooie woorden,Karin,Tot snel!

Ro
4 janeiro 2024

As always

Reacção a Hiro Sushi

Dank je wel Ro

Frank
4 janeiro 2024
Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel Frank

Martijn - Amstelveen
30 dezembro 2023

Heerlijke Poke Bowl en snel geleverd door vriendelijke bezorger.

Mar Delmare delmare02@yahoo.com
25 dezembro 2023

Was superlekker, geweldig aan de telefoon geholpen door Zhen! We komen terug...

Reacção a Hiro Sushi

Dat fijn zijn als u blij bent.dankjewel,tot snel

Karin de Goede
22 dezembro 2023

Weer super lekker!!!!

Lex Bosboom
21 dezembro 2023

uitstekend , warm bezorgd en erg lekker

Juan
21 dezembro 2023

Was weer heerlijk: Vers, goed van smaak, mooi geserveerd

Karin de Goede
16 dezembro 2023

Zoals altijd weer super lekker!!!

Karin de Goede
11 dezembro 2023

Ondanks de drukte nog altijd super goed en warm eten!!!

Dani
11 dezembro 2023

Lekker en op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudia
9 dezembro 2023
Anja van Leeuwen
5 dezembro 2023

In tijden niet zulke lekkere sushi gegeten. Heel vers en smaakvol. De sushimi was boterzacht. De bezorging was ook keurig op tijd.

Lyd
5 dezembro 2023

Goede, snelle service. Heerlijk, verse sushi.

Juan Plijnaar
3 dezembro 2023

Was heerlijk en super vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin de Goede
2 dezembro 2023

Geweldig weer!!!!

Robert Geijsel
30 novembro 2023

Altijd goede sushi, nooit te klagen.

Hanna Chornai
29 novembro 2023

Fresh, good guality

Karin de Goede
23 novembro 2023

Geweldig weer!!!!

Ton
22 novembro 2023

Voor het eerst zelfstandig besteld ; hele puzzel om juiste samenstelling te maken

Bernard Drop
20 novembro 2023

Sushi is altijd heerlijk en compleet. Nu een kortingsbon gebruikt en de bestelling afgehaald. De bestelde yakitori was echter niet geleverd. Jammer van de korting

Linds
20 novembro 2023

Was weer erg lekker en goed verzorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin de Goede
15 novembro 2023

De sashimi smelt gewoon op je tong zo zacht 😛😛😛😛

Y liu
14 novembro 2023

Super lekkere sushi zoals altijd!