Avaliações de Hiro Sushi Amstelveen

Avaliações recentes

5.0
Marjolein
17 fevereiro 2024

Heerlijke sushi. Jammer dat de bezorger 40 minuten te laat kwam, terwijl de bestelling eind van de middag al was doorgegeven. Hij heeft wel zijn excuses aangeboden, maar ik denk niet dat hij er iets aan kan doen.

Rosanna
14 fevereiro 2024

Hele goede prijs kwaliteit verhouding en verse vis.

H. Nibte
8 fevereiro 2024

De bezorging ging vorige keer niet goed en waardoor we nu korting hebben gekregen. Zowel het eten als de bezorging was deze keer uitstekend.

Bechir
6 fevereiro 2024

Is a bite expensive but the food was so tasty , fast delivery a.d nice packing

E.C. Berkhout
6 fevereiro 2024

Onduidelijk of vega nu wel met gebakken ei is. Wij kregen dit er niet bij.

Wouter Beentjes
6 fevereiro 2024

Bij mijn bestelling is het met de kipmaaltijd niet goed gegaan. Ik had noodles besteld, maar kreeg witte rijst en ook de cola zero heb ik niet ontvangen. Daarnaast was de hoeveelheid groenten en kip aan de lage kant. Het was met name witte rijst wat ik at.

H Liu
4 fevereiro 2024

Helaas werd Yaki Udon geleverd ipv Tori Yaki Udon. Ook werd helaas geen blikje Cola Zero geleverd wat wel besteld is. Hopelijk gaat het beter bij de volgende bestelling.

Sylvia
1 fevereiro 2024

Klantvriendelijk

Karin de Goede
1 fevereiro 2024

Het was weer zooo lekker!!!!

Lyd
25 janeiro 2024

Altijd goede service en heerlijke gerechten.

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel lyd

Tamara
25 janeiro 2024

Lekker eten en vriendelijke mensen

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel Tamara!!!

René Bruijstens
21 janeiro 2024

Uitstekende kwaliteit - heerlijke Sushi en goede service

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel René

Karin de Goede
18 janeiro 2024

Allemaal nieuwe dingen op de kaart en super lekker!!! Het was weer top!!!

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel Karin!!!

Marieke
15 janeiro 2024

17.15 besteld met gewenste bezorgtijd 19.15. Helaas pas 19.50 bezorgd. Om 19.30 lieten ze weten dat het alweer klaar stond, maar er geen bezorger was. Gelukkig heeft dat de kwaliteit niet verslechterd, beste sushi ooit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Hiro Sushi

Beste Marieke, Hartelijk dank voor uw tevredenheid over onze sushi, Het spijt ons, want de bezorging was niet op tijd. We hebben veel nieuwe sushi producten en maaltijden Aziatische wok. wij hebben het erg druk, Ook hebben wij gemerkt dat de bezorgtijden van etenswaren niet op tijd geleverd kunnen worden, Wij hebben aanpassingen gedaan, In de toekomst zullen we meer medewerkers.

Linda
8 janeiro 2024

Eten was erg goed en lekker, echter als je een bepaalde tijd afspreekt en een uur later nog niets ontvangen hebt, is het misschien beter als restaurant zijnde , om een telefoontje te geven aan de klant dat het druk is en later wordt. Dan weet de klant waar hij, zij, aan toe is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel Linda en bedankt voor uw beoordeling, Ik heb met mijn team gecommuniceerd, we zullen ons nog Best gaan doen.

Karin de Goede
6 janeiro 2024

Zoooo lekker weer!!!!

Reacção a Hiro Sushi

Bedankt voor de mooie woorden,Karin,Tot snel!

Ro
4 janeiro 2024

As always

Reacção a Hiro Sushi

Dank je wel Ro

Frank
4 janeiro 2024
Reacção a Hiro Sushi

Dankjewel Frank

Martijn - Amstelveen
30 dezembro 2023

Heerlijke Poke Bowl en snel geleverd door vriendelijke bezorger.

Mar Delmare delmare02@yahoo.com
25 dezembro 2023

Was superlekker, geweldig aan de telefoon geholpen door Zhen! We komen terug...

Reacção a Hiro Sushi

Dat fijn zijn als u blij bent.dankjewel,tot snel

Karin de Goede
22 dezembro 2023

Weer super lekker!!!!

Lex Bosboom
21 dezembro 2023

uitstekend , warm bezorgd en erg lekker

Juan
21 dezembro 2023

Was weer heerlijk: Vers, goed van smaak, mooi geserveerd

Karin de Goede
16 dezembro 2023

Zoals altijd weer super lekker!!!

Karin de Goede
11 dezembro 2023

Ondanks de drukte nog altijd super goed en warm eten!!!

Dani
11 dezembro 2023

Lekker en op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudia
9 dezembro 2023
Anja van Leeuwen
5 dezembro 2023

In tijden niet zulke lekkere sushi gegeten. Heel vers en smaakvol. De sushimi was boterzacht. De bezorging was ook keurig op tijd.

Lyd
5 dezembro 2023

Goede, snelle service. Heerlijk, verse sushi.

Juan Plijnaar
3 dezembro 2023

Was heerlijk en super vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin de Goede
2 dezembro 2023

Geweldig weer!!!!

Robert Geijsel
30 novembro 2023

Altijd goede sushi, nooit te klagen.

Hanna Chornai
29 novembro 2023

Fresh, good guality

Karin de Goede
23 novembro 2023

Geweldig weer!!!!

Ton
22 novembro 2023

Voor het eerst zelfstandig besteld ; hele puzzel om juiste samenstelling te maken

Bernard Drop
20 novembro 2023

Sushi is altijd heerlijk en compleet. Nu een kortingsbon gebruikt en de bestelling afgehaald. De bestelde yakitori was echter niet geleverd. Jammer van de korting

Linds
20 novembro 2023

Was weer erg lekker en goed verzorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin de Goede
15 novembro 2023

De sashimi smelt gewoon op je tong zo zacht 😛😛😛😛

Y liu
14 novembro 2023

Super lekkere sushi zoals altijd!

Marina
13 novembro 2023
Marina
6 novembro 2023

Our company recently placed a substantial order with Hiro Sushi, and we were highly impressed with their exceptional customer service. At our request, they ensured the delivery was made before their opening hours, showcasing their dedication to meeting our needs. The quality of the food was outstanding, leaving everyone thoroughly satisfied. Their attention to detail and commitment to customer satisfaction made our experience truly delightful. We wholeheartedly recommend Hiro Sushi for their excellent service and delicious sushi.

Freek Blankemeijer
5 novembro 2023

Altijd erg lekker gegeten van jullie, maar, zoals telefonisch al gemeld, deze keer smaakte het minder. Het leek alsof de rijst anders was. Het smaakte een beetje klef. Dat ben ik niet gewend en hoop dat het eenmalig is geweest of aan mij heeft gelegen.

Judy
4 novembro 2023

Was heerlijk

Karin de goede
2 novembro 2023

Geweldig!!!!

Gürbüz Salman
2 novembro 2023

Try Yakiniku… excellent…

Karin de Goede
26 outubro 2023

Top weer!!!

Karin de Goede
23 outubro 2023

Was echt weer top!!!

Gürbüz Salman
20 outubro 2023

Best in town😊😊😊

Douwe
20 outubro 2023
Karin de Goede
17 outubro 2023

Was weer geweldig!!

Karin de Goede
16 outubro 2023

Super lekker!!!

Karin de Goede
12 outubro 2023

Fantastisch

Karin de Goede
5 outubro 2023

Toppers!!!!!

Paul
2 outubro 2023
Karin de Goede
27 setembro 2023

Het was weer echt zo vreselijk lekker!!!!

Jovana
23 setembro 2023

Altijd top!

Karin de Goede
22 setembro 2023

Super was het weer!!!

Jacco
20 setembro 2023

Hiro is en blijft onze favoriet als het gaat om het bestellen van een Poke Bowl. De bezorging is keuring in orde en snel. De Poke Bowl (alle 3) met Hiro Spicy dressing echt super lekker!!

Gürbüz Salman
19 setembro 2023

Best od best… Thx

j.choufoer
16 setembro 2023

super lekker gegeten. alle gerechten echt heerlijk …. nu al zin in de volgende keer!

Ro
14 setembro 2023

Jongens het was weer heerlijk! Dank voor de goede zorgen elke keer weer

Karin de Goede
10 setembro 2023

De sashimi was ook weer zo super!!!! Smelt bijna op je tong zo zacht!!!

JH
7 setembro 2023

Verkeerde gerecht geleverd. Manager niet aanwezig om zaken (telefonisch) te corrigeren, dus erg slordig en klantonvriendelijk. Bovendien kostte dat verkeerde gerecht minder dan dat ik betaald had.

Karin de Goede
3 setembro 2023

Zoals altijd weer super lekker!!!

Ann
31 agosto 2023

Quality of food as always excellent but Tonight’s order unusually took nearly 90 minutes to arrive.

Lyd
31 agosto 2023

Goede kwaliteit, vers en altijd op tijd klaar om afgehaald te worden.

GJ
27 agosto 2023

Lekker, gezond etc., maar wel weer een van de betaalde extra's op de pokebowl vergeten.

Lies
25 agosto 2023

Heerlijk gegeten! Je proeft dat het vers is, goede smeuïge avocado, lekker vis, bereiding van rijst... Alles klopt! Bezorging ook op tijd. Genieten!!

Van der H.
25 agosto 2023

Verkeerde bestelling ontvangen, smaakte slecht. De bezorging was goed.

Karin de Goede
20 agosto 2023

De beste!!!!

Karin de Goede
17 agosto 2023

Wat een fantastisch eten!!!

Karin de Goede
10 agosto 2023

Het blijft zo heerlijk!!!

Elly Bosman
9 agosto 2023

Het was lekker en keurig op tijd

Bea
8 agosto 2023

De tempura flakes waren totaal niet knapperig, alsof het oud brood was en bezorging duurde erg lang.

Ro
6 agosto 2023

Eten is altijd super goed. De bowl kan nog wel verschillen in maat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erika
6 agosto 2023

Zoals gewoonlijk in 1 woord heerlijk! Snelle bezorging en alles komt heet aan. Top!

Karin de Goede
4 agosto 2023

Geweldig!!!!

Jay
3 agosto 2023

Best Sushi Restaurant in Amstelveen and Amsterdam. Fresh and delicious, staff is amazing!

Karin de Goede
30 julho 2023

Helemaal top

Lies
28 julho 2023

Heerlijk verse sushi! Dit keer voor het eerst de Crispy salmon erbij besteld.. echt een aanrader! Top!!

Joyce
23 julho 2023

Snel en lekkerste sushi van amstelveen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert Geijsel
23 julho 2023

Goede kwaliteit sushi. Heerlijke poké bowls Tip/wens: beetje extra wasabi en gember bij poké bowl zou wel fijn zijn. Soya heb ik thuis wel ☺️

Karin de Goede
23 julho 2023

Weer fantastisch!!!

C
21 julho 2023

De beste sushi in de omgeving. Bedankt weer voor de heerlijke gerechten

Lyd
20 julho 2023

Snelle, attente service. Super verse Sushi.

choufoer
16 julho 2023

goed geleverd en heerlijk gegeten. alles heel smakelijk!!

choufoer
16 julho 2023

eten was heerlijk, maar een deel is niet geleverd cq verkeerd geleverd . geen jakatori ( wel besteld), wel crispy tori ( niet besteld). geen loempiaatjes bij de snack schotel ( wel besteld). heel jammer om daar thuis pas achter te komen. dan ga je niet meer terug, want je wil gasn eten dan… voortaan bestelling toch maar controleren bij afhalen in de winkel

Thijs
15 julho 2023

Echt hele vieze sushi! De tonijn was bijna bruin en de zalm stonk naar oude zalm. De hele bak is na proeven de container in gegaan. Bezorging ca 1 uur. Voor dit geld kun je uit eten. Je veracht daar lekker vers eten voor te krijgen.

Dubois
13 julho 2023

Very good as always

Karin de Goede
11 julho 2023

Echt de beste!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne
5 julho 2023
Karin de Goede
4 julho 2023

Blijft toch echt de beste!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin de Goede
30 junho 2023

Zoals altijd weer geweldig

Karin de Goede
26 junho 2023

Terug van vaten het blijft toch de favoriet!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maja
21 junho 2023

Gewoon weer super vers, snel en heerlijk.

Marijke Hilst
18 junho 2023

Heel erg goed! Heerijk gegeten en op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gwenael
16 junho 2023

Food was great, just delivery was bad as delivered to the wrong address, 124 but of another street (and yes, sorry my phone was on silent, so still 3 stars, but honestly not sure how the driver can confuse 2 streets with such different name)

Vivian Strijder
13 junho 2023

Goed… erg lekker!

Dubois
12 junho 2023
Ferry
10 junho 2023

Goede gerechten, warme gerechten waren nog goed warm bij thuiskomst. Lekker gegeten